Cea mai frumoasa fata

Cine este cea mai frumoasa fata din Romania si ce o face frumoasa? Chiar sunt curios care ar fi raspunsul la aceasta intrebare si mai ales daca toti ar alege aceeasi persoana. Stiu prea bine ca frumusetea se afla in ochii celui care o vede, dar, teoretic, ar trebui sa existe undeva o fata care sa fie cea mai frumoasa.

Eu vad in fiecare zi fete frumoase pe strada, pe internet, la tv s.a.m.d. si vad si fete mai putin frumoase, iar uneori ma gandesc cat de usor le este celor frumoase ca sa atraga priviri si cat de greu le este celor mai putin norocoase. Era chiar si o vorba legata de fetele „urate”, ceva gen ca trebuie sa munceasca si ele la fel de greu ca un baiat pentru a atrage pe cineva.

Curtezanii fetelor frumoase

In toata aceasta poveste legata de frumusete exista si o chichita… Aceste fete frumoase sunt asaltate de complimente si oferte care mai de care mai tentante, toate venite din partea barbatilor, desigur. Eh, faza este ca in toata treaba asta mai exista si barbati insurati, unii cu copii, altii cu iubita, barbati care flirtreaza cu aceste fete frumoase. De aici pot trage concluzia ca intradevar barbatii insala mai des decat femeile, dar poate fac asta doar ca sa-si dovedeasca ca inca pot fi cuceritori, who knows…

In afara celor de sus mai exista si cei care nu sunt asa directi, nu flirtreaza cu atata nonsalanta, cei care se uita la acea fata frumoasa si se gandesc la ea ca si cum ar fi un inger, sufletul lor pereche. Sunt acei barbati care se gandesc inainte sa deschida gura stiind ca acea frumusete este asaltata zilnic. Sunt si cei care cauta nu numai frumusete ci si inteligenta, pasiune si naturalete.

Daca as fi o fata frumoasa?

Am mai stat si m-am gandit cum este mai bine, sa fii frumoasa in ochii a 1000 de barbati sau sa fii frumoasa doar in ochii barbatului cu care ti-ai petrece tot restul vietii? Apoi m-am gandit cum ar fi daca eu as fi frumos in ochii a 1000 de femei, oare nu-mi va fi greu sa decid pe cine sa aleg pentru a-mi fi aproape in fiecare zi?

Si daca as vrea sa aleg pe cineva, cum as face aceasta alegere, dupa ce criterii?
O aleg pe cea care imi face cele mai multe si frumoase complimente? Sau pe cea care arata cel mai bine ori poate pe cea care are cei mai multi bani? Aceste intrebari si le pune, probabil, si cea mai frumoasa fata din Romania.

Daca ar fi sa aleg, as alege sa fiu fericit!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.