Este posibil sa…

Suna ciudat, dar e foarte posibil ca in curand sa inceapa un al 3-lea razboi mondial, nu un razboi in care se infrunta armate ci un razboi in care armatele infrunta cetatenii, oamenii de rand, in scopul de a reduce din numarul populatiei. Ceva aiurea se intampla pe Pamant, s-a mai intamplat si inainte, dar de data asta este foarte posibil ca din cauza cumulului de evenimente sa se produca acest genocid.

Criza economica a inceput sa afecteze din ce in ce mai multe state si totusi problema esentiala este unde au disparut banii, unde? Cum pot niste bani sa dispara din senin?
Nu cumva acesti bani se duc catre achizitionarea de armament si dezvoltarea de noi arme de distrugere in masa? citeste mai mult despre razboi

In afara crizei mai exista un eveniment si anume foametea si setea, lucruri care vor deveni din ce in ce mai accentuate, inclusiv in Europa, continent care in curand o sa devina desert. Iar atunci cand exista foamete si sete exista revolte! citeste mai mult despre desertificare.

Stiti ce se intampla in America atunci cand protestezi? Pai se intampla sa se aresteze cam 700 de persoane si manipularea civila sa fie in floare, televiziunile aservite politic tacand malc. (Civil liberties groups on Saturday harshly criticized the NYPD after it arrested more than 700 protesters for blocking traffic lanes on the Brooklyn Bridge and attempting an unauthorized march across the span. sursa). Exista si un site dedicat acestor evenimente in continua desfasurare: http://occupywallst.org/

Ce vor face oamenii?

  • vor fi oameni indiferenti care nici nu vor sa auda de asa ceva, crezand ca totul e o aiureala
  • vor fi oameni curiosi care vor cerceta mai amanuntit si vor descoperi adevarul
  • vor fi oameni creduli care nu vor cerceta si vor inghiti totul
  • vor fi oameni care vor muri, indiferent daca au stiut sau nu de ceea ce urmeaza sa se intample

Singurul lucru care ne ramane este iubirea, chiar daca vom muri sau nu, nimeni nu ne poate lua iubirea si nici nu avem nimic de pierdut daca vom iubi pana la moarte.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.