Mini Laptop ABSOLUT GRATUIT PENTRU PRIMII 100.000 de participanti

Doamne, mare ti-e gradina si plina de prosti, altfel cum explicati ca o noua teapa are loc pe Facebook? Sub titlul „Mini Laptop ABSOLUT GRATUIT PENTRU PRIMII 100.000 de participanti” se desfasoara un nou „concurs” unde participa generatia retardata mutata de pe Hi5 pe Facebook. Nu inteleg cum poti sa fii atat de batut in cap si sa nu realizezi ca aceasta este o TEAPA, cum sa nu te duca capul la niste lucruri elementare cum ar fi:

  1. cine da GRATUIT 100.000 de mini-laptopuri? un mini-laptop costa minim 900 lei, asta ar insemna 90.000.000 lei noi, adica 900.000.000.000 lei vechi (900 de miliarde)
  2. e teapa fiindca nu sunt trecute datele de contact ale organizatorului
  3. Coca-Cola si Pepsi dau sticle de 0.5 l la concursurile cu capace iar niste anonimi dau 100.000 de minilaptopuri, cum dracu vine asta?

Avem 100.000 mini laptopuri gratuite baieti, hai la minilaptopuri baieti, care mai doreste?
Pe cat punem pariu ca o sa apara concursuri cu primii 100.000 o sa castige o masina la alegere? Iar dupa o perioada „primii 200.000 primesc GRATUIT 1 apartament cu cate camere doresc”.

Facem pariu ca prostia omului nu are limite?

PS: nu vreau sa par misogin dar cum dracu se face ca majoritatea celor care participa la aceste tampenii sunt femei? Uitati-va si minunati-va, cred ca peste 80% din participanti sunt femei si am vazut ca sunt si oameni de la care ar trebui sa avem totusi pretentii, de exemplu am gasit persoane care au studiat facultati de drept, lucreaza la institutii importante…

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

  1. Eu ma gandesc sa propun un eveniment genul: primii 1 milion de participanti castiga garantat cate un sut in fund de la cei inscrisi anterior (cu cat te inscrii mai tarziu cu atat castigi mai putine suturi in fund)

  2. Mihaela spune:

    Si de unde stii tu ca e teapa? Vad ca s-au inscris multi oameni in acest concurs si sincer si eu m-am inscris pentru ca vreau sa castig un minilaptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.