Clinica AIS – Mai bine NU!

Sunt supărat rău pe felul în care cei de la AIS Clinics and Hospitals de pe Soseaua Alexandriei au înțeles să-și desfășoare activitatea. Haideți să vă spun părerile și experiențele mele și de ce vă sfătuiesc să alegeți altă clinică.

1. Faci programare, dar îți iei bon de ordine… Da, ați auzit bine: suni, te programezi, de exemplu la ora 10, dar trebuie să-ți iei bon de ordine și mai aștepți o oră, pe puțin. Ce te faci dacă trebuie să faci analize de sânge, ești nemâncat și te-ai învoit câteva ore de la muncă? Ce să faci, stai ca prostul la coadă și nu stai puțin, deși ai programare!

2. Pediatrul care e medic de familie. – da, zici că îți duci copilul la pediatru, speri să fie profesionist și să îți acorde timp suficient pentru a observa copilul. Dar nu, stai iarăși și aștepți pe un hol îngust de parcă a fost făcut pentru a trece doar aerul pe acolo, nu și oamenii, iar după X minute de așteptare ai parte de un control rapid. Pediatrul/medicul de familie își dă silința, dar e tot timpul grăbit fiindcă are multe programări întârziate + alte persoane care au venit fără programare: bătrâni în general care vin la control fără programare, deci pediatrul este și “geriatru”.

3. Spațiul aglomerat și miros urât – Nu ai loc să te miști pe acolo dacă e lume, holurile sunt mici, camerele foarte mici, coadă la recepție care este pusă fix la intrare de nu ai loc să intri. Simți mirosuri urâte, ba de WC, ba de traspirație, ba de aer închis. Pur și simplu clinia AIS nu este deloc primitoare!

4. Lipsă loc de parcare – Las asta pe ultimul loc, dar chiar nu ai unde să parchezi, linia de tramvai trece prin fața clinicii AIS iar aglomerația este infernală.

Cine a dezvoltat afacerea AIS Clinics nu s-a gândit și la confortul oamenilor, ci doar la profit, asta e sigur!

O să mut copilul la altă clinică și nu voi mai călca pe aici.

clinica AIS

You may also like...

3 Responses

 1. Gabi says:

  Ne puteti da drept exemplu de clinică o unde se lucrează pe CNAS si lucrurile sunt mai roz?
  Sau o clinică unde se lucrează pe plata directă si se gaseste mai usor spațiu de parcare?
  Cat despre mirosul de wc pe hol pe care eu nu l-am sesizat niciodata desi ma stiu cu hipersensibilitate…. as putea sa dau exemple haioase din alte clinici unde tarifele sunt destul de piperate.

 2. Casey Casandra says:

  Atasez aici copia exacta a comentariului facut pe pagina de facebook AIS clinics bla, bla, bla…:
  As avea o rugaminte la d-l Dir. administrativ Raileanu: D-le Raileanu, de ce unele asistente CIRCULA IN AFARA CLINICII IN HALAT, IN SI DUPA ORELE DE PROGRAM, cand in cel verde, cand in cel mov, MAI ALES FIIND CELE DE LA “LABORATORUL ANALIZE” parter? Cum motivati d-vs plimbarile d-nei SEFE de la acest LABORATOR, d-na SERBAN CARMELA, mai tot timpul parasind clinica d-vs (nu conteaza ora, doar e libertate in policlinica, nu?) si indreptandu-se in parcarea de unde-si tine masina Renault personala tot in acest halat, iar pacientii intra in laboratorul de analize in aceste conditii, cand masurile de igiena nu sunt respectate absolut deloc? Si ne mai intrebam de unde “capata” unii pacienti fel de fel de boli si de exeme?! D-le RAILEANU, VA ROG RASPUNDETI AICI, fara frica, ca oricum o scrisoare va pleca si la ministerul Sanatatii si la Institutul de Igiena si Sanatate Publica din Str. Dr Leonte, cum ati dorit d-vs sa “negociati” acest caz al sus-amintitei asistente (sefa sau nu), spre vara acestui an, cand un pacient a vazut-o pe aceasta asistenta in halat plimbandu-se pe rutele mai sus amintite si v-a telefonat informandu-va acest eveniment? Ce i-ati raspuns la telefon, mai tineti minte? Sa vina acel pacient la d-vs in cabinet sa … poate sa “mototoliti”/sa faca pierduta acea reclamatie, acea problema, asa-i domnule? Si azi am vazut-o , la 15:25 a parasit clinica si bineinteles, in halat mov a intrat in parcarea clinicii, de acolo indreptandu-se spre domiciliu, urcandu-se in masina.Frumos, n-am ce spune. Dle administrativ, sau oricare organ al Clinicii AIS, astept AICI raspuns, altfel nu o sa fie prea bine, aceasta nu este o amenintare, este o promisiune! Amenintare este ce se intampla in acea clinica AIS, amenintati suntem toti acei care-i calcam pragul! Si nu este singurul caz!

 3. dan says:

  Jalnic, bataie de joc, falsitate, te minte privindu-te in ochi, vino maine , poimaine si tot asa…..la farmacia clinicii alti cretini nu accepta reteta simpla vor compensata…..nu recomand sub nici o forma clinica asta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.