Ce înseamnă când visezi sânge?

ce inseamna cand visezi sange

Dacă visezi sânge roșu închegat, menstrual, pe mâini sau în gură, pe zăpadă sau din cap, atunci te întrebi ce înseamnă visele astea. Iată posibilele explicații:

Visul cu sânge înseamnă în general o mare pierdere sau un eșec care ori urmează ori s-a petrecut în trecut și te apasă, chiar dacă tu nu-ți dai seama de asta.

Sângele închegat în vise poate arăta că o pierdere sau eșec din trecut încă te marchează și că nu reușești să treci peste.

Dacă visezi că sângele curge atunci trebuie să fii atent în viitor fiindcă este posibil să suferi o pierdere, materială sau personală.

Dacă sângerezi puternic în vis de obicei este semn rău, dar numai dacă ajungi să crezi 100% că așa este. Mai bine gândește-te la altceva, fii pozitiv și lasă grijile în urmă.

Atunci când curge din nas poate fi un semn că urmează să afli o noutate sau să găsești răspuns la unele întrebări care te frământă.

Dacă visezi că ești mânjit cu sânge de obicei înseamnă că te simți vinovat de ceva sau ți-e teamă să nu dea vina cineva pe tine.

Dacă visezi sânge menstrual atunci cumva subconștientul tău îti dă semne că e timpul să lași grijile deoparte și începe să trăiești viața.

Sângele pe mâini poate însemna că te simți vinovat pentru un anumit lucru și că este momentul să rezolvi situația.

Visul despre sânge în gură apare de obicei la oamenii care se simt asupriți sau agresati fizic ori verbal. Caută sursa și rezolvă problema!

Sângele din cap poate arăta faptul că te temi foarte mult de un accident. Dacă sângele curge atunci e posibil să auzi de un accident sau internare în spital.

Sângele pe zăpadă nu înseamnă ceva periculos, ci faptul că ți-e teamă de un eșec sau o pierdere.

Tu ai des vise în care apare sângele? Scrie la comentarii ce anume visezi și vom discuta împreună însemnătatea visului!

You may also like...

1 Response

  1. Ioana says:

    eu am visat ca imi curgea sange din nas si chiar sunt curioasa daca o sa aflu vreo noutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.