Ce înseamnă când visezi bani?

ce inseamna cand visez bani

Mi s-a întâmplat de câteva ori să visez bani și de fiecare dată când mă trezeam mă întrebam oare ce o însemna. Am căutat pe net și iată ce am găsit în legătura cu însemnătatea visului despre bani (asta dacă crezi în vise):

Atunci când visezi bani de hârtie

  • dacă primești bani în vis atunci poate înseamna că simți că trebuie să fii recompensat sau să ți se ofere ceva ce crezi că meriți
  • dacă dai bani de hârtie atunci poate însemna că nu ești sigur pe tine și că te simți dator

Atunci când visezi că ai găsit bani este foarte posibil să auzi de un nou membru de familie sau de nașterea unui nou copil printre prieteni.

Dacă visezi că ai câștigat bani atunci poate însemna că îți dorești mult să ai o stare financiară mai bună. Este de asemenea important să fii atent la ce se întâmplă în vis în caz că ai de mai multe ori același vis.

Dacă visezi că ai pierdut bani atunci asta înseamnă că ți-e teamă de situația financiară pe care o ai sau o poți avea în viitor. Sfatul meu este să nu te mai stresezi așa mult, ci să te gândești la soluții.

Dacă în vis dăruiești bani încearcă să-ți aduci aminte cui îi dai acei bani fiindcă este posibil să ai anumite sentimente pentru acea persoană.

Dacă ți se fură banii atunci să fii atent la cei din jurul tău fiindcă este posibil ca cineva să nu rezoneze cu tine și să te tragă în jos.

Dacă visezi că furi bani atunci trebuie să știi că este posibil ca să nu te simți împlinit și în felul ăsta subconștientul îți induce visul ăsta.

Când visezi bani falși simți că ai în jurul tău persoane care nu sunt de încredere. Fii mai atent și poate îți vei da seama cine este!

Dacă visezi bani pierduți și pe care îi găsești asta poate însemna că ești în căutarea de oportunități sau că îți dorești să câștigi mai ușor niște bani.

Visul în care apar banii mărunți înseamnă în general că vrei să câștigi mult mai mult și sfatul meu este să studiezi mai mult pentru a-ți permite un post mai bun.

Visele în care apar foarte mulți bani pot arăta că te gândești prea mult la bani și că este mai bine să pui preț si pe sănătate și relații cu oameni din jur.

Scrie și tu în comentarii dacă visezi bani și nu știi ce înseamnă. Voi analiza visul tău și îți voi răspunde pentru a-ti spune ce înseamnă!

You may also like...

1 Response

  1. Ionuț Alexandru Duroi says:

    Eram cu soția la cumpărături Și am cumpărat o haina in care am găsit bani mărunți (euro) in fiecare buzunar și nu se mai terminau.la un moment dat haina sa transformat într-o geantă de dama care la fel era plină cu monede. Eu le strângeam și le băgăm în buzunar. Până mă trezit soția sa plec la munca. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.