Propaganda Ruseasca din Romania

Propaganda ruseasca din Romania a atins un nivel extraordinar de mare si de periculos, sute de site-uri, mii de pagini pe facebook, posturi TV, toate sunt la mana propagandei rusesti si multi romani nici macar nu-si dau seama de lucrul groaznic ce li se intampla si la care iau parte.

Imi propun ca in acest articol sa adun toate sursele de dezinformare si propaganda rusa si de asemenea sa va arat cum puteti le identifica. Incep prin a va prezenta o mica galerie de poze in care sunt prezentate cele 5 tipologii de propagandisti care imprastie, voluntar sau inconstient, dezinformarile lansate de catre rusofili.

Iar mai jos voi pune linkuri catre site-urile si paginile de facebook care se ocupa sistematic de propaganda prin distrugerea increderii romanilor in institutiile statului pentru ca mai apoi rusofilii sa puna mana pe Romania.

facebook.com/Gandeste-Romania-169906939703249/ – aceasta pagina nu are nici macar o singura postare impotriva Rusiei sau macar a PSD-ului, dar e plin de postari anti-presedinte, guvern, DNA! Puteti trage singuri concluzia…

facebook.com/rezistenta/ – la fel ca si Gandeste Romania, cei de la Rezistenta Urbana fac exact acelasi lucru: sunt impotriva tuturor, cu exceptia Rusiei si a PSD. E posibil sa nu-si dea seama ce favor le fac rusilor in incercarea lor de a lupta impotriva sistemului din Romania.

www.romaniatv.net – la postul Romania TV se serveste zilnic dezinformare in scopul manipularii romanilor!

www.antena3.ro – postul de nestiri Antena 3 era pe primul loc la manipulare, dar acum locul i-a fost luat de catre RomaniaTV

www.stiripesurse.ro – este site-ul folosit de catre partidul PSD pentru a lansa articole mincinoase si pt a-i ataca pe adversarii PSD-ului, dar si DNA-ul. De fapt PSD face jocul Rusiei in Romania, pacat ca sunt putini romani care isi dau seama de acest lucru.

gandeste.org – isi spune site de contrapropaganda, dar exact asta fac ei si de aici isi iau informatiile cei care administreaza pagina de FB Gandeste Romania

www.activenews.ro – un alt site de “stiri nefiltrate”, cand de fapt singurele filtrate sunt cele care nu le convin lor

Apoi sunt miile de postaci platiti de ONG-urile cu finantare ruseasca pentru a raspandi aceste dezinformari in comentariile de pe facebook si alte site-uri. In general sunt analfabeti, dar gasiti si oameni culti, cititi, oameni care pur si simplu au uitat istoria Europei si cat de multi oameni au fost ucisi de bolsevici, cata populatie rusa a fost macelarita pentru ca s-a impotrivit sistemului dictatorial, inclusiv in Romania oamenii care spuneau ceva impotriva lui Ceausescu erau incarcerati, torturati si obligati sa munceasca la Canal.

Urmeaza biserica ortodoxa-romana, care prin preotii rusofili incearca sa manipuleze credinciosii. Culmea este ca biserica a fost asuprita in timpul comunismului din Romania si continua sa fie asuprita in Rusia, dar nu ai ce sa le ceri unor preoti care oricum ei sunt indoctrinati religios.

De asemenea, au cazut in capcana propagandei ruse si foarte multi patrioti si nationalisti, asta din cauza faptului ca rusofilii sunt foarte buni la folosirea mijloacelor de manipulare, iar cel mai usor cad prada acesti oameni care din pacate ei cred ca isi apara tara impotriva occidentalilor si corporatiilor, dar de fapt ei usureaza distrugerea Romaniei de care Rusia.

Daca faceti un calcul rapid, o sa va dati seama ce amploare are aceasta propaganda si in ce pericol se afla Romania. Foarte multi romani nici macar nu-si dau seama ca ceea ce cred ei despre un subiect este de fapt ceea ce li s-a bagat in cap de catre sistemul rusofil. E suficient sa le cititi comentariile si o sa observati ca ei repeta aceleasi cuvinte pe care le aud la TV sau in postarile zilnice de pe facebook. Aceste persoane manipulate cred ca stiu adevarul, dar acest adevar este cel creat de sistemul care doreste sa puna mana pe Romania.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.