Traim intr-o minciuna, o adevarata iluzie

Aia care zic ca sistemul de invatamant din Romania este prost si te modeleaza ca sa devii domesticit, dar si docil, aia care zic ca la TV este numai manipulare si indoctrinare, aia care zic ca votul nostru este o iluzie, cei care spun ca traim si credem o minciuna creata de altii pentru a ne putea controla mai usor, aceia sunt priviti ca niste nebuni carora timpul le va da dreptate.

Hai sa le luam pe rand.

Sistemul de invatamant este CLAR creat pentru a domestici copiii, pentru a le insufla frica fata de autoritati, dar si increderea oarba in institutiile statului (politie, armata, medici, profesori, justitie), transformandu-i in niste adulti care vor crede orbeste ca politia ii apara, cand de fapt politia vine dupa ce s-a petrecut furtul, violul sau omorul, cand de fapt armata este formata din ei, din adultii care platesc impozite si au fost domesticiti si apoi trimisi in razboi pe post de carne de tun.

Din scoala nu iesi pregatit pentru viata, ci domesticit pentru a respecta regulile impuse ale societatii, iesi de asemenea docil, un fel de creatura supusa, care nu se impotriveste chiar daca vede ca nu e bine ce se intampla in viata ei. Dupa ce termini scoala nu vei stii cum sa-ti cauti un loc de munca, cum sa iti organizezi actele, sa-ti administrezi cheltuielile si veniturile, cum sa gandesti obiectiv si sa fii sceptic, cum sa recunosti minciuna, cum sa iti creezi o familie si cum sa iti cresti copiii, cum sa mananci sanatos, cum sa traiesti sanatos, HABAR N-AI ce drepturi ai, nici macar ce obligatii…

Medicii sunt de fapt creatia sistemului de sanatate invechit si corupt, rar poti gasi un medic care chiar respecta juramantul lui Hipocrate. Multor medici nici nu le pasa de bolnavi, vazandu-i si tratandu-i pe acestia ca pe niste obiecte, iar de profesori nici nu mai zic, acestia fiind clar nepregatiti pentru a transforma profesional un copil in adult.

La TV continua domesticirea ta folosind tactici de manipulare si indoctrinare politica duse la un nivel care i-ar face gelosi pe nazisti. In fiecare zi pe Romania TV ni se zice ca tehnocratii distrug Romania, ca Iohannis vrea sa omoare pensionarii si ca solutia este PSD! Cam la fel este situatia si pe Antena 3, Realitatea TV, cat si pe celelalte posturi de stiri. Sa nu credeti ca Digi 24 este mai breaz pentru ca de fapt si el are o agenda de urmat. Posturile TV vor sa te transforme in sclavul lor pentru a-ti controla dorintele si votul. Daca nu vezi asta, inseamna ca deja ai devenit sclavul lor.

Reclamele TV se adreseaza oamenilor de parca ar fi niste copii retardati, majoritatea acestor reclame sunt insotite de melodii sau cantece penibile, desene animate sau pur si simple prezinta date incorecte, totul intr-o exagerare nebuna pentru a te pacali sa cumperi un produs care nu-si merita valoarea, un produs care nu este mai bun decat altul care nu are reclama la tv, dar care in mintea ta creaza impresia ca pe acesta trebuie sa-l ai ca sa fii fericit.

Justitia din Romania raspunde clar la comenzile politice si la cele ale serviciilor secrete. Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca apar dosare vechi doar atunci cand cineva deranjeaza, sa nu vezi cum infractori cu bani au platit judecatori ca sa ii scape. Cei care trebui sa aplice legea isi bat joc de ea!

Votul tau este o iluzie, ti se ofera “dreptul” de a vota dintre cei mai putin pregatiti oameni. In loc sa alegem dintre cei mai buni, noi suntem obligati sa-l alegem pe cel mai putin prost si corupt.

Arata-mi un loc de munca unde te duci sa te angajezi si la interviu spui ce o sa faci in urmatorii 5 ani, nu ce ai facut pana acum, ce experienta ai. Eh, uite ca presedintele unei tari este angajat 5 ani pe baza a ceea ce zice ca o sa faca, dar nu face nimic.

Unde este locul de munca unde te tin 5 ani chiar daca nu faci nimic util, bun? Eh, iata ca presedintele sta 5 ani pe un post chiar daca in tara nu se schimba nimic in bine.

Si stii de ce este asa? Pentru ca votul tau ESTE O ILUZIE, daca votul tau ar conta, atunci nu ai mai avea dreptul asta. Votul tau conteaza doar cand te duci sa votezi impotriva celui mai mare rau, altfel, daca stai in casa raul cel mare iti va afecta viata cum nici nu-ti inchipui. Tu nici macar nu-ti dai seama ce repercursiuni au alegerile pe care le faci in viata, iar pasivitatea si indiferenta sunt cele mai periculoase pentru viitorul tau.

Dar tu esti o oaie, iar ei sunt lupii si pana nu-ti dai seama de asta, viata ta va trece rapid, vei ajunge batran si cu regrete ca nu ai facut nimic ca sa recunosti lupii, nu ai facut nimic ca sa iesi din conditia ta de oaie si uite ca mai ai doar cateva minute de trait si o sa mori ca o oaie, in timp ce lupii s-au infruptat din viata ta si au trait fericiti stiind ca oile nu se vor unii impotriva lor.

Da, asta este lumea in care traiesti, stiu ca ti-e greu sa accepti asta, insa timpul imi va da dreptate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.