Cancerul din Ciupercile Termofile si Drojdia Uscata!

Circula o stire pe internet cum ca drojdia uscata contine ciuperci termofile care sunt rezistente pana la temperaturi de 500°C si provoaca tumori canceroase. Pentru ca sunt curios din fire si nu cred nimic pana nu cercetez sau experimentez pe propria piele, am decis sa aflu mai multe informatii, in special in engleza pentru ca cele in romana nu sunt de incredere, in special pentru ca sunt copiate in masa, deci nu poti zice ca te informezi din surse diferite.

Asa am aflat ca drojdia uscata folosita in paine are denumirea stiintifica de “Saccharinyces Cerevisiae” si ca este o ciuperca “normala”, dar uscata, care moare la temperaturi de peste 60°C. Temperaturile optime pentru a creste sunt situate intre 27°C si 32°C.

Ciupercile termofile mor de asemenea la 62°C si doar cateva specii sunt rezistente la 100°C, iar daca nu ma credeti cautati in google sau cititi direct aici www.ncbi.nlm.nih.gov daca stiti engleza, altfel sunteti condamnati sa traiti in minciuna perpetuata de cei in cautare de senzational si care vor sa va vanda solutia lor “sanatoasa” la ceva descris ca fiind “nesanatos”!

[nggallery id=9]

Tardigrada este cel mai rezistent organism de pe planeta, rezistand la temperaturi incepand de la -270°C si de pana la 150°C. Poate ca asta provoaca cancer, dar din pacate pentru unii, nu se regaseste in alimente consumate de oameni ca sa lanseze o noua “descoperire” infricosatoare.

Asadar, totul este o minciuna: drojdia uscata folosita in prepararea painii nu provoaca tumori pentru ca temperatura la care se coace paine depaseste lejer 60°C, de fapt interiorul painii coapte depaseste usor 100°C, iar coaja ajunge pana la aproape 200°C. Daca nu ma credeti trebuie doar sa cautati la ce temperaturi se coace painea si veti descoperi voi insiva adevarul, fara a mai fi prostiti.

Despre marea manipulare existenta in lume am mai scris alte articole aici si voi continua sa scriu de fiecare data cand descopar minciuni raspandite de catre oameni prosti si neinformati. Stiu ca acest articol nu va da pe spate pe cei in cautare de senzational si nici nu se va raspandi viral pe internet, insa macar a dechis ochii catorva oameni care au vrut sa afle adevarul. De asemenea, va recomand sa cititi si articolul cu sfaturi despre viata.

You may also like...

1 Response

  1. ion says:

    Numai tenia este cauza tumorilor, nu toate prostiile inventate de mamelucii ăștia îndrăciți care nu știu cu ce să ne mai otrăvească sufletul și trupul. Bineînțeles că unele alimente favorizează îmbolnăvirea organismului, care, pierzându-și vitalitatea, devine cămin propice pentru instalarea teniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.