Rezultate la cura cu oua de prepelita

Am tinut si eu o cura cu oua de prepelita si as vrea sa va prezint cate ceva despre cum m-am simtit si ce fel de cura am tinut. Ceea ce am scris aici reprezinta experienta mea personala si rezultatele pot sa fie diferite la alte persoane.

Trebuie sa va spun ca exista 2 cure, una cu oualele crude si una cu ele fierte. Pentru mine a fost mai bine cu cele fierte pentru ca nu am mai simtit starea de oboseala din primele zile, ceea ce m-a facut sa cred ca cele crude au fost cam puternice pentru organismul meu.

Va voi prezenta rezultatele pe scurt, dar aici www.prepelitamea.ro/cura-oua-prepelita/ puteti citi pe larg mai multe informatii despre cura si rezultatele obtinute de catre mine. Am cautat mai multe informatii inainte de a consuma aceste oua si am gasit informatii diferite si de multe ori contradictorii. De aceea m-am decis sa incerc pe propria piele aceasta cura!

Dupa terminarea curei pot spune ca efectul major a fost ca am slabit, in special din grasime, am capatat mai multa forta si energie, iar durerea din zona ficatului a disparut. Alte rezultate majore nu am observat, insa probabil ca au fost, numai ca in momentul curei nu aveam alte probleme de sanatate evidente pentru a observa vreo diferenta.

Parerea mea este ca tot ce este consumat cat mai natural, fara sa fie prelucrat chimic si termic la temperaturi mari (foc), este bun pentru noi. De asemenea conteaza foarte mult locul si felul in care au fost crescute si “hranite” alimentele pe care le consumam. Una este sa mancam mezeluri, chipsuri, sucuri si alte prostii pline de chimicale si vitamine artificiale plus hormoni si alta este sa mancam fructe, legume si carne de la animale crescute cat mai natural posibil.

You may also like...

1 Response

  1. ion says:

    Sunt de acord cu “cât mai natural posibil”, dar nici eu , care stau la țară și încerc să mănânc sănătos,nu am cum să mă laud că am hrană naturală pe masă. Ce-i drept, legumele și fructele nu le stropesc niciodată, însă animalelor le dau porumb și grâu tratate (mă rog, nu mai am decât capre care mai mult pasc, iar găinile, pe care le țin numai pentru ouă, trăiesc în libertate și mănâncă numai iarbă și râme, furnici – treaba lor!)
    În ceea ce privește ouăle, în general, se consumă numai gălbenușul în stare crudă, albușul fiind toxic. Prin fierbere, n-ai făcut decât să distrugi enzimele. Din ce știu, nu e bine să consumi mai mult de 2 ouă pe săptămână, astfel încât “cura” asta mi se pare doar o afacere. Procentul care clasează ouăle de prepeliță pe primul loc, este atât de mic,încât poți face la fel de bine o cură cu alte ouă. Părerea mea e că te-ai simțit mai bine în urma curei( puteai la fel de bine, – sau mai bine – , să faci o cură cu castraveți), nu pentru că ai mâncat ouă, ci pentru că ai fost permanent conștient că-ți vor face bine și pentru că ai ținut … o cură(oarecare). Mă întreb ( și te întreb) dacă ți s-ar fi administrat ouă de prepeliță și n-ai fi știut, dacă ai fi avut aceeași impresie? Citește și despre efectul placebo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.