Bec InstaBulb: Led, Plastic si Ata = 149 lei

Deci ca sa intelegeti: becurile InstaBulb functioneaza cu 2 baterii AA si au niste leduri, probabil doar unul. Asadar mai dati banii si pe baterii, iar lumina va face cam cat doua, trei lumanari. Daca vreti sa dati 149 de lei pe 4 becuri (ca ei dubleaza oferta si va dau 4 becuri) atunci cumparati-le, e super-oferta! Dar, daca nu sunteti grabiti mai bine cautati pe internet si veti afla ca pe amazon.com 2 becuri costa 12 dolari (adica 43 de lei) si cam atat costa peste tot.

Asadar un bec “instabal” costa 22 lei, deci marea lor OFERTA in care zice “DAR STAI, daca suni acum iti dam NU 2, CI 4 BECURI INSTABULB! PROFITA ACUM!!!” este de fapt o mare … Ei le iau cu maxim 86 de lei, MAXIM! Si apoi le vand cu 149 si va fac sa credeti ca ati facut o mare afacere.

Vreti sa stiti cam cat costa toate componentele? Pai bateriile nu sunt incluse, ledul costa maxim 2-3 lei, chiar si unul ultra-bright, comutatorul ala legat cu ata nu are cum sa coste mai mult de 4 lei, iar restul, adica plasticul ala costa cel mai mult! undeva la 30 lei!? (149 lei/ 4 buc = 37 lei).

Uite unde puteti cumpara becul Insta Bulb cu 12 dolari:

becurile instabulb

:) imi place cum cauta lumea detalii despre acest bec:

 • instabal” – nu se scrie cum se aude?
 • instaball” – mingea instant!
 • instable” – e instabil saracul

You may also like...

9 Responses

 1. paul says:

  daca avea mufa de alimentare in caz ca foloseai acumulatori poate ca mai merita ,si nu se spune ce autonomie are toata instalatia /// tu scri ca are 2 baterii in alte parti scrie ca are 4 baterii …./// dezinformare !!!

  • ion says:

   Nu cred că are importanță numărul bateriilor și nu cred că asta a vrut Marian Popescu să scoată în evidență. El poate că este dezinformat( și pe bună dreptate, că doar nu lucrează în domeniu!) , însă tu ar fi trebuit să fii mai atent la orele de română , încă din școala primară!- “tu scrii”

 2. gicu says:

  Becul este foarte fiabil. Tine cam 40000 ore (exclusiv bateriile) daca nu-l folosesti. Daca-l aprinzi tine 1 – 2 saptamani (spun comentacii de pe amazon.com. Si costa cam 7.3$.

 3. anon says:

  Da, toata “economia” Romaniei e bazata pe minciuna, furt, si fiindca totusi functioneaza se datoreaza numai spalarii masive de creiere ce e creeata de scoala, familie, si tot ce tine de educatie acolo.

 4. ion m says:

  Deci de la 22 de lei,la 149 de lei,e o diferenta enorma.Si cu litere mari E O MARE BISNITAREALA,in defavoarea populatiei.Daca e sa cumperi piesele si sa-l faci, iesi sub 22de lei.Daca e sa cumperi,becuri incandescente de foarte buna calitate de 149 lei,te tine infimit m-ai mult si esti m-ai cistigat.

 5. maria says:

  Si becul asta e o mare inventie Germana,produsa in China,precum (economizorul minciuna?

 6. IR says:

  Felicitari pentru postarea cu aceste remarci…culmea ca sunt oameni care cumpara! “Dar stai!!” :)
  am gasit si eu undeva mai ieftin daca vreti sa il testati sau il puteti lasa copilului sa se joace cu el pe:

  http://www.thegift.ro/cadouri-pentru-casa-cadouri-diverse-c-2_87/bec-fara-fir-cu-intrerupator-p-954

  “Dar stai!” :)
  Atentie se mai vinde un aparat minune in Romania!
  Il gasiti aici:
  http://www.smartenergyromania.com/

  Le-am cerut sa imi faca si mie o poza… la ce contine in interior acest “dispozitiv magic de reducere a consumului”…nu mi-au raspuns nu raspund nici la numarul de telefon! Totul trebuie sa faci comanda si atat!
  Daca primeam o poza cu acel dispozitiv puteam sa ii fac o descriere amanuntita (sunt inginer electronist)
  Aveti grija pe ce dati banii!!!!!!

 7. IR says:

  https://www.youtube.com/watch?v=iLL0N-kgbag

  2 leduri si 4 rezistori!…incredibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.