Cine mai doreste niste carne cu toxine?

Cred ca am facut o alegere buna sa mananc din ce in ce mai rar carne si sper ca pana la urma voi reusi sa renunt complet la carnea asta toxica. Unde mai pui ca animalele astea care si asa traiesc in niste conditii mizere trebuie sa fie omorate pentru a fi mancate de nemancati ca noi care nu reusesc sa inteleaga ca se poate trai fara carne si participa astfel la macel.

Prima data mi-am pus intrebari atunci cand Shifu (seinsei) Ionut ne-a povestit despre cum substante nocive se cumuleaza in carnea animalelor din cauza conditiilor in care traiesc si a stresului imens la care sunt supuse inainte executiei. Asa am ajuns sa caut mai multe informatii, atat despre aceste toxine cat si despre calitatile nutritive ale carnii.

Am descoperit ca intradevar carnea are multe proteine, dar si leguminoasele au, am mai descoperit ca pentru digerarea carnii se consuma foarte multa energie de catre corpul nostru, asadar ajungem sa fim obositi si sa ni se faca somn dupa o masa grea care contine si carne, doar uitati-va la feline cum dorm dupa ce mananca si cat dorm, cam 12 ore pe zi, jumatate din viata!

Am mai aflat ca animalele sunt chinuite si tratate dupa ureche cu tot felul de antibiotice si alte substante menite sa le mentina sanatoase si in viata pana cand vor fi macelarite. Aproape toate sunt dopate cu anabolizante pentru a creste in greutate cat mai repede, astfel fermierul obtinand profit mai repede, omorand mai multe animale intr-un timp mai scurt.

Mancarea animalelor de ferma este plina de vitamine si nutrienti artificiali, plus anabolizanti si alte medicamente ce sunt amestecate cu hrana normala pe care ar trebui sa o consume animalele. Toate astea sunt facute doar pentru a obtine profit cat mai mult si cat mai rapid, totul fiind facut cu permisiunea celor care ar trebui sa inchida aceste ferme ce pun in pericol viata noastra, a oamenilor.

Urmariti acest reportaj si veti intelege mai multe despre cum functioneaza toata aceasta industrie nociva a carnii, cum viata noastra cu conteaza, ci suntem doar niste consumatori ce dam banii pe o carne plina de toxine si zilnic facem asta cu atata sadism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.