We wish you a Merry Christmas in Noiembrie

Poate ca nu mai sunt eu la curent cu noile trenduri si nu stiu ca de fapt colindele se pot asculta din noiembrie fara nicio problema, de fapt aceste colinde se pot auzi vara non-stop pe plajele de la Mamaia si Costinesti. Nu stiu cine a fost idiotul/idioata care a considerat ca este normal sa difuzeze colinde cu o luna si ceva inainte de Craciun, dar probabil stie ca sunt niste idioti care au fost incantati de muzica ascultata la plaja si vor sa asculte in continuare tot anul.

Revenind pe meleagurile mintilor care nu sunt in pas cu moda, acum puteti asculta colinde direct in winamp, transmise de radiourile online romanesti, aici http://www.radiourionline.ro/gen/index/15 avand o lista cu cateva dintre acestea, unele difuzand si colinde manelistice.

Si iata cum se duce si spiritul Craciunului pe apa Sambetei si vom mai simti caldura sarbatorilor de iarna la Pastele Cailor pentru ca excesul de colinde dauneaza grav bucuriei de asculta aceasta muzica doar cateva zile pe an. Unde mai punem ca saracii colindatori vor avea mare competitie, iar saracii locatari ii vor evita pe cat posibil, exasperati fiind de atatia zurgalai.

colinde noiembrie

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.