Părerea mea despre GradinaMax.ro: NU MAI CUMPĂR!

Nu intru în detalii prea multe ca să nu vă plictisesc, dar vreau doar să vă împărtășesc supărarea mea în legătură cu plantele pe care le-am cumpărat de pe site-ul GradinaMax.ro. În martie 2018 am primit comanda de 5 trandafiri cățărători, 5 pomi columnari și alți pomișori. Primesc coletele, plantele erau ambalate foarte bine, nu am ce să zic, columnarii arătau bine, dar aveam să aflu mai târziu că ceva era în neregulă, trandafirii erau cu scoarță înnegrită, pătată, per total arătau cam urât.

Decid totuși să plantez și trandafirii, că na, speranța moare ultima, asta după ce am plantat columnarii care erau tunși complet greșit, mai ales piersicii. Prunul columnar arăta ca un boschete, atât de mari erau crengile + că era minuscul. Plantez trandafirii, pomii (printre care și un migdal) și aștept…

După vreo lună, 4 pomi columnari încep să facă frunzulițe, însă prunul nimic (are încă verde sub scoarță, poate își revine), la fel și migdalul (ăsta pare uscat complet), iar trandafirii NU AU FĂCUT absolut nicio frunzuliță, în afară de unul, ci s-au înnegrit din ce în ce mai rău. Cel care a făcut frunze se pare că a făcut din port-altoi și pare măceș după forma frunzelor, deci no comment.

Cam asta e experiența mea cu GradinaMax.ro, am luat țeapă și am fost un fraier că nu am căutat pe net și facebook mai multe informații înainte de a da comanda pe site-ul lor. Dacă mă documentam înainte, aflam că și alte persoane au cam aceleași păreri ca și mine, fiind și ele fraierite de pozele în care se arată plante spectaculos de frumoase, dar de fapt primesc niște plante bolnave sau moarte.

Update 24.05.2018: a murit cireșul columnar după ce făcuse niște frunze anemice. Caisul columnar nu pare bine deloc, frunzele au rămas mici și stagnează. Piersicii columnari sunt ok, cresc frunzele, dar unul a fost tuns complet greșit și are doar 2 zone în care face frunze. Prunul columnar are mugurii mai umflați, dar nu se întâmplă nimic spectaculos. Trandafirii urcători au murit toți, iar cel care a dat din port-altoi a fost eliminat din grădină fiindcă nu vreau măceș. Migdalul e mort de tot, fiind pe post de arac pentru mazărea nobilă…

gradinamax.ro

You may also like...

4 Responses

 1. Eftene Ioana says:

  Buna ziua! Cei de la Gradinamax sunt cei mai mari tepari,inseala clientii,una comanzi alta primesti! Dupa ce astepti 7 luni sa ti infloreasca trandafirii, pe care i ai comandat constati oripilat ca sunt pitici ,alte culori sau maces!!!Nu ajungi la nicio intelegere cu ei,se leaga de faptul ca nu mai tii etichetele si factura,dar nu exista comanda in contul tau?cine se gandeste ca dupa atata timp iti mai trebuie aceste lucruri ,cand mergi pe incredere!Cineva trebuie sa se autosesizeze sa nu mai pateasca nimeni asemenea inselatorie!

  • Îmi pare rău să aud că sunt și alte persoane care au cam aceleași probleme ca mine. O soluție ar fi să se facă cât mai multe sesizări la OPC, altfel părerile noastre rămân scrise doar pe internet, dar măcar poate încep oamenii să se informeze înainte de a cumpăra.

 2. Laura says:

  Gradina Max sunt niște mizerabili. Intrați pe grupul Grădinărim și pe alte grupuri de grădină de la Facebook și veți vedea sute de povesti despre experiențe nefericite cu acești mizerabili.

 3. Cristina says:

  Sunt excroci eu am crezut ca dacă sunt din Oradea sunt serioși .excroci .eu de cand am primit comanda am păstrat tot asa cum au fost etichetele prinse da betele uscate și mucegăite care reprezentau trandafiri factura și toată corespondenta acum mai aștept 7 zile banii și apoi ma duc la anpc . este și o petiție gradina max o înșelătorie scrie și tu trebuie sa facem ceva altfel vor merge mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.