Părerea mea despre GradinaMax.ro: NU MAI CUMPĂR!

Nu intru în detalii prea multe ca să nu vă plictisesc, dar vreau doar să vă împărtășesc supărarea mea în legătură cu plantele pe care le-am cumpărat de pe site-ul GradinaMax.ro. În martie 2018 am primit comanda de 5 trandafiri cățărători, 5 pomi columnari și alți pomișori. Primesc coletele, plantele erau ambalate foarte bine, nu am ce să zic, columnarii arătau bine, dar aveam să aflu mai târziu că ceva era în neregulă, trandafirii erau cu scoarță înnegrită, pătată, per total arătau cam urât.

Decid totuși să plantez și trandafirii, că na, speranța moare ultima, asta după ce am plantat columnarii care erau tunși complet greșit, mai ales piersicii. Prunul columnar arăta ca un boschete, atât de mari erau crengile + că era minuscul. Plantez trandafirii, pomii (printre care și un migdal) și aștept…

După vreo lună, 4 pomi columnari încep să facă frunzulițe, însă prunul nimic (are încă verde sub scoarță, poate își revine), la fel și migdalul (ăsta pare uscat complet), iar trandafirii NU AU FĂCUT absolut nicio frunzuliță, în afară de unul, ci s-au înnegrit din ce în ce mai rău. Cel care a făcut frunze se pare că a făcut din port-altoi și pare măceș după forma frunzelor, deci no comment.

Cam asta e experiența mea cu GradinaMax.ro, am luat țeapă și am fost un fraier că nu am căutat pe net și facebook mai multe informații înainte de a da comanda pe site-ul lor. Dacă mă documentam înainte, aflam că și alte persoane au cam aceleași păreri ca și mine, fiind și ele fraierite de pozele în care se arată plante spectaculos de frumoase, dar de fapt primesc niște plante bolnave sau moarte.

gradinamax.ro

You may also like...

1 Response

  1. Eftene Ioana says:

    Buna ziua! Cei de la Gradinamax sunt cei mai mari tepari,inseala clientii,una comanzi alta primesti! Dupa ce astepti 7 luni sa ti infloreasca trandafirii, pe care i ai comandat constati oripilat ca sunt pitici ,alte culori sau maces!!!Nu ajungi la nicio intelegere cu ei,se leaga de faptul ca nu mai tii etichetele si factura,dar nu exista comanda in contul tau?cine se gandeste ca dupa atata timp iti mai trebuie aceste lucruri ,cand mergi pe incredere!Cineva trebuie sa se autosesizeze sa nu mai pateasca nimeni asemenea inselatorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *