Carne stricata sau expirata in Carrefour Orhideea

Astazi, 16.09.2016, sotia a cumparat din Carrefour Orhideea cateva caserole cu carne pentru gratarul de maine cu prietenii. Am inceput sa le desfac pentru a le condimenta si toate bune pana cand am dat peste o bucata de fleica caree avea o pata neagra si cand am mirosit-o aproape ca mi-a venit sa vomit, putea a hoit. Celelalte bucati pareau ok, asa ca ma uit la data de ambalare si scria 16.09.2016, adica astazi, iar cea de expirare 19.06.2016, lucru care ma face sa trag concluzia ca cineva a pus intentionat aceasta bucata de carne stricata printre cele bune si apoi le-au ambalat pe toate ca fiind proaspete.

De ce scriu astea si ce vreau sa se intample?

Scriu despre asta fiindca m-am saturat de toti nesimtitii din tara asta, de oamenii care muncesc in diferite locuri si isi bat joc de felul in care isi desfasoara activitatea si implicit de clientii firmei la care muncesc. Vreau ca angajatul care a facut asta sa fie tras la raspundere, fiindca altfel, daca nu pateste nimic, va continua sa faca asta si vor fi si alti oameni care vor pati acelasi lucru ca mine. Nu vreau sa traiesc si sa fiu afectat de oameni imputiti care isi bat joc de cei din jurul lor!

Nu mai pot sta pasiv cand vad atata prostie si nesimtire in jurul meu, GATA, este momentul oportun pentru a deveni activ, pentru a ma implica si pentru a incerca sa fiu schimbarea pe care vreau sa o vad in lume. Asta ar trebui sa facem toti, sa reclamam cum putem toate neregulile observate, fiindca nu este suficient doar sa vorbesti cu prietenii sau familia despre ce ai patit, ci este nevoie ca intamplarea ta sa ajunga la cat mai multi oameni!

Carne stricata din Carrefour Orhideea

am cumparat-o din Carrefour Orhideea si in caserola se afla si o bucata de fleica stricata printre cele bune.

Posted by Marian Popescu on Friday, September 16, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.