Digi Energie Electrica de la RCS RDS

Digi RCS RDS Energie Electrica Intrebare despre aceasta energie electrica: merita sa te muti de la ENEL la RCS RDS? Eu zic ca DA si cu siguranta as dori sa fiu primul lor client atunci cand vor intra pe piata consumatorilor mici.

Cei de la DIGI RCS RDS au intrat pe piata de energie electrica (curent) si ofera un pret de 139 lei / MWh consumatorilor mari, dar costul total va fi undeva la 400 lei / MWh, asta insemnand 0.4 lei pe KWh, pret care oricum este mai mic decat al celor de la ENEL.

Momentan pe pagina oficiala se afiseaza doar mesajul “Informatii disponibile in curand”.

Din cate am inteles, curentul este obtinut prin folosirea unor parcuri cu panouri fotovoltaice, ceea ce inseamna ca aceasta energie este cat de cat “verde” si teoretic pretul curentului ar putea sa scada dupa ce se amortizeaza investitia, insa asta ramane de vazut.

Ma bucura mult ca apare concurenta serioasa pe piata energiei electrice, fiindca astfel preturile vor incepe sa scada si vom avea posibilitatea sa alegem de la cine ne primim curentul electric. Eu sunt cam satul de cei de la ENEL si nu cred ca sunt singurul, plus ca mi-au gresit un aviz de racordare, iar oamenii lor care se duc pe teren nu sunt in stare sa gaseasca o locatie, desi li s-au dat 2 planuri ale zonei… Deja cam detin monopol pe piata si li s-a urcat la cap.

O parere destul de interesanta despre energia “gratuita” scrisa in limba engleza.
Sursa logo-ului Digi Energie este de aici, de pe forumul Softpedia.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.