Apa Dorna necarbogazoasa cu gust ciudat

Mi s-a intamplat ceva ciudat cu o sticla de apa Dorna Izvorul Alb necarbogazoasa, in sensul ca mi-a ramas gura “punga”, de parca ar fi avut ceva microparticule in ea, nu stiu exact cum sa explic. Faza e ca senzatia a fost atat de aiurea si a durat destul de mult, astfel incat am baut doar putin din apa si am aruncat restul din ce a ramas.

Expirata nu era, sigilata a fost, asa ca i-am dat unui prieten sa guste din ea, crezand ca mi se intampla doar mie chestia asta, insa si el a simtit acelasi lucru. Deci, concluzia noastra a fost ca apa Dorna a avut ceva in neregula in ea. Poate o fi ceva nou si bun, insa senzatia oferita e total neplacuta.

Sunt curios daca si altii au patit acelasi lucru. Apropo, era sticla de apa Dorna la 0.5 litri, cea cu dop nou sau “noua sticla cu pana la 25% mai putin plastic” si care are grija de natura…
apa dorna izvorul alb

You may also like...

4 Responses

 1. alex says:

  Da, mi s-a intamplat mie aseara. Ami s-a facut rau, greata si am avut dureri de stomac. E nasol rau

 2. lucian says:

  Salut am patit la fel cu o sticks de apa plata De 0.5 miros Dr clor gust Dr clor si De medicamente

 3. xyoxto says:

  Am patit si eu cu una de 2L si mima fost rau dupa aia. Mi-a trecut dupa ce am transpirat abundent. Si la fel a patit o prietena, dar cu o sticla de 0,5L. Trebuie facuta reclamatie la protectia consumatorului!!

 4. Cata992 says:

  Am baut si sun foarte nervos si mai sunt si racit… inafara de gustul de pastile nu am simtit nimic probabil din cauza gripei … sunt foarte curios pot pati ceva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.