Nu conduce si nu te lasa condus de bautura!

“Mama, am iesit cu prietenii mei si am mers la o petrecere. Si mi-am amintit cuvintele tale: sa nu beau. M-ai rugat fiindca trebuia sa conduc. Asa ca am baut doar racoritoare.”

“Am fost mandra de mine, fiindca ti-am ascultat sfatul. In comparatie cu ceilalti prieteni am facut alegerea cea buna.
Sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, toti si-au luat masina fara insa sa fie in masura sa conduca in siguranta….”

“Eu insa eram sigura ca sunt constienta. Nu puteam mama sa-mi inchipui ce urma sa ma astepte. Acum sunt culcata pe asfalt si aud politistul ce-mi spune…Sangele meu e peste tot pe asfalt si eu incerc din toate puterile sa nu plang! Aud doctorii spunand ca nu voi reusi sa supravietuiesc…”

“Sunt sigura ca celalalt copil care conducea nu si-a dat seama cat de mult gonea…In concluzie, el se hotarase sa bea si eu trebuia acum sa mor…De ce fac asta ,mama? Daca stiu ca vor distruge vieti…?! Durerea pe care o simt este ca si cand m-ar intepa mii de cutite.”

“Spune-i surorii mele sa nu se teama si lui tata sa fie puternic. Cineva trebuia sa spuna acestui copil ca nu trebuia sa bea daca conduce. Poate daca ai lui ii spuneau, asa cum ai facut si tu, acum as fi fost in viata… Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba… si incepe sa-mi fie frica, mamaaaa!!! Acestea sunt ultimele mele clipe si sunt atat de disperata! As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc… Te iubesc mult, mama… Adio…”

Aceste cuvinte au fost scrise de o reportera care a fost prezenta la accident. Fata in timp ce murea murmura aceste cuvinte… Reportera scria socata… Si ea insasi a inceput o campanie impotriva conducerii sub influenta alcoolului. Daca nu transmiti acest mesaj pierzi ocazia, chiar daca nu bei, sa ii faci pe ceilalti sa inteleaga ca viata ta si a copiilor tai e in pericol!

You may also like...

1 Response

  1. Nellu says:

    Incredibil, de unde asa stire, mar interesa sursa mai multe detalii daca e posibil.

    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.