De ce este mai scump orezul integral?

Am o nedumerire legata de orezul integral si anume de ce este mai scump fata de orezul “normal”? Citez din ceea ce scrie pe ambalajul orezului integral: “Orezul integral este una din cele mai importante cereale din punct de vedere nutritional deoarece invelisul care ii confera culoarea bruna contine fibre si sodiu.”

Avand in vedere ca orezul ala alb, “normal” este decorticat, adica fara “coaja”, atunci de ce este mai ieftin? Nu costa mai mult sa il decojesti decat sa il lasi cu coaja? Mare ciudatenie…

Mai multe despre orezul integral – http://prodieta.ro/orezul-proprietati-nutritive-orez-integral-brun/

You may also like...

2 Responses

  1. a says:

    Pentru ca nu este o cerere mare pentru asa ceva.

  2. ana maria corduneanu says:

    …singurul raspuns logic care imi trece prin minte e ca cineva nu e de acord cu alimentatarea sanatoasa a populatiei.si avand in vedere ca putini oameni isi permit sa plateasca pentru hrana naturala…rezultatul e dezastruos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.