Prima zi de Wu Tao

Ieri a fost prima zi in care am fost la cursurile de Wu Tao Kung Fu si pot spune ca astazi sunt frant. Am avut parte de o incalzire cum nu m-am mai incalzit cu anii, a durat vreo 15 minute si a cuprins multe tipuri de pasi, lovituri si miscari. La sfarsitul incalzirii eram fleasca, oricum am o problema cu transpiratul, dar de data asta eram fleasca rau de tot.

Dupa incalzire am trecut la exersarea diferitelor tehnici de atac si aparare, lovituri si contre. Fiecare pozitie, lovitura si miscare are o denumire, dar n-am retinut nicio denumine deoarece chineza suna a chineza pentru mine. Ceea ce mi-a placut este ca practicantii noi au avut parte de indrumare, a fost cineva cu multa rabdare care sa ne explice mai in detaliu ceea ce trebuie sa facem, +1 pentru asta.

Colectivul pare de nota 10 si am fost placut surprins de numarul mare de colegi, undeva in jur de 25, poate chiar mai multi. Ceea ce m-a surprins si mai mult a fost faptul ca o treime dintre practicanti sunt fete si sunt chiar bune la antrenamente.

In recapitulare pot spune ca a fost un antrenament obositor, dar relaxant in acelasi timp.
Obositor pentru ca n-am mai facut de mult atata miscare si relaxant pentru ca am intalnit un colectiv foarte prietenos si dornic de a da cat mai mult.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.