De ce am dat Unlike la Descopera.ro?

Gata, mi-a ajuns atata prostie debitata pe pagina de facebook a descopera.ro, deja s-a intrecut orice limita. Recunosc ca la inceput aveau articole interesante, insa de ceva timp aproape toate sunt de tot rahatul, numai titluri de cancan. Se vede astfel ca duceau lipsa de vizite si au decis sa publice articole din categoria “sa citeasca toata prostimea” ca si “banii lor ie buni” ca sa facem mia de vizualizari la reclamele noastre enervante tip CPM.

Si se mai mira de ce au fost scosi din grila RDS, probabil in curand o sa dispara cu totul din Romania si nici nu o sa-mi para rau. Acum am de unde sa aleg: am Digi Life si Digi World, BBC Knowledge si National Geographic. De ce as regreta ca nu mai prind Discovery cand am atatea canale mult mai bune si interesante? De ce as plange dupa un post care este reprezentat de un site sub orice critica, atat ca functionalitate cat si d.p.d.v. a “calitatii” articolelor.

Intra si tu pe pagina de facebook descopera.ro ca sa vezi cat de multe lucruri utile in viata poti invata:

  • “Circumferinţa gâtului unui bărbat îţi poate indica cât de bine se va descurca acesta în pat” – stau si-mi imaginez cum ar fi sa faca schimb de gaturi unul de 2 metri cu unul de 1 jumate.
  • “Cât timp ai putea supravieţui într-un sicriu dacă ai fi îngropat de viu?” – asta e bine de stiut, mai ales daca te-ai uitat la Bear Grylls sigur vei gasi ce sa mananci prin sicriu pana te dezgroapa cineva…
  • “Ce se întâmplă dacă mănânci seara brânză?” – cica visezi urat, da, asa scrie!
  • “La ce vârstă se simt femeile mai frumoase ca oricând?” – si ce se fac femeile (urate) care au ajuns la aceasta varsta si nu se simt frumoase?
  • “Există 4 tipuri de consumatori de alcool. Iată cum poţi afla ce tip eşti” – eu sunt al cincilea, nu beau alcool.
  • “De ce zboară vrăjitoarele pe mături?” – comentariul asta e tare: Dar de ce zboara vrajitoarele pe maturi fara chiloti, stiti? Sa se prinda mai bine de ele :)

Si mai sunt si altele, dar cred ca este de ajuns pentru a primi un mare UNLIKE de la mine, nu cred ca merita nici macar pomeniti. Nu stiu cine a decis noua politica de alegere a articolelor ce trebuie publicate, insa pentru mine este clar ca sunt disperati dupa bani si si-au dat seama ca prostimea este majoritara, d-aia au si ales sa publice asemenea mizerii. Pacat ca advertiserii de pe site-ul lor nu au acces la un studiu demografic de calitate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.