Despre presa condusa de corporatii: razboaie si saracie!

Lauri Kentauri Laukkanen din Finlanda a scris un comentariu care descrie foarte bine ceea ce se urmareste de fapt prin prezentarea anumitor stiri in presa, la televizor si la radio. Cred ca ar trebui sa fii constient de valul de stiri negativiste care ti se prezinta PESTE TOT IN FIECARE ZI!

Iata comentariul tradus:

“Draga prietene, media este controlata de interesele corporatiilor. Ei vor banii tai si energia ta. Ei nu vor ca tu sa te simti in putere, ca si cum ai conta, ai fi iubit sau puternic in familia ta sau in comunitatea ta. Nu! Ei vor ca tu sa faci ce vor ei sa faci. Sa taci, sa te simti nelinistit, ingrijorat si sa-ti fie frica ca o sa pierzi micile lucruri pe care ei te fac sa le cumperi ca sa te simti mai valoros. De aceea, de fiecare data cand faci asta vezi ca totul a fost o inselatorie, dar din pacata oamenii nu prea vad asta!

O armata de cumparatori fara minte, cu creierul spalat, fara inima, cu drept de vot si capabili sa suga toate resursele lumii si care in final te vor arunca in aceeasi groapa comuna a copiilor din tarile sarace. Crezi ca oamenii din aceste tari sarace sunt atat de prosti si necivilizati ca sa “concureze” cu cei din tarile civilizate, asa cum ti se spune intr-una? NU, la dracu! Ei sunt intr-o saracie impusa prin amenintarea cu razboiul si violenta… rad totul cu bombele si forteaza oamenii sa isi contruiasca casele si infrastructura prin indatorare!

Este timpul sa boicotam si sa oprim toate aceste lucruri! Vezi tu, toate probleme lor nu sunt din cauza faptului ca sunt necivilizati, incapabili si alte scuze cretine. Problemele lor sunt din cauza fortele militate straine care au aruncat asupra tarii lor bombe ce costa zeci de mii de dolari bucata… o mafie nemiloasa care face INVESTITII.

Continui prin a spune ca DA, asta se urmareste prin prezentarea stirilor negativiste, prin excluderea prezentarii celor pozitive si cu realizari ale oamenilor normali. In schimb ti se prezinta numai “vedete” foste prostituate, cantareti inculti care apar in emisiuni pentru inculti, gen “La Martuta”, “Acces DinRect” si “Un Show Cacacios”. Stirile de la ora 5 continua cu aceleasi imbecilitati, crime si violuri, ca si cum in lumea asta doar astea se intampla!!!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.