Problema majora a exploatarii gazelor de sist!

Cea mai mare problema pe care o am cu exploatarea gazelor de sist este ca nu este facuta de companii romanesti, ci trebuie sa acceptam prelucrarea si exploatarea aceastora de catre companii straine, gen Chevron. De cand mama naibii am ajuns atat de inapoiati sa nu fim in stare sa scoatem singuri din pamant bogatiile tarii noastre?!

Chiar atat de prosti suntem si nu stim cum sa scoatem aur din munti intr-un mod ecologic? Habar n-avem sa extragem niste gaz din Marea Neagra fara sa angajam companii straine care sa-si bata joc de tara noastra, poluandu-o si furand din resursele noastre?

Ce, nu credeti sa o sa-si bata joc de pamantul nostru? Cititi aici cam ce lucruri nenorocite au facut cei la Chevron http://en.wikipedia.org/wiki/Chevron_Corporation#Controversies. Mai jos aveti si niste capturi in caz ca se pun presiuni pentru scoaterea acestor informatii de pe Wikipedia.

[nggallery id=6]

Bataia asta de joc a politicienilor cumparati de „marii afaceristi” trebuie sa se termine si cred ca in afara solutiei de condamnare pentru tradare de tara trebuie sa facem in asa fel incat tot mai multi romani sa afle despre lucrurile care se intampla pe ascuns, dedesubturile marilor afaceri de furt din Romania, furturi la care complici sunt si aceia care ascund aceste lucruri.

Vreau sa avem o tara cu o industrie puternica, inclusiv cea de prelucrare si exploatare. Daca Ceausescu a putut, puturosii astia care sunt acum de ce nu pot? Va spun eu de ce: PENTRU CA NU II DUCE CAPUL! Habar n-au ce trebuie sa faca in functiile pe care le ocupa si astfel ajung marionetelor celor care invart afaceri dubioase. Ei ajung acolo doar cu ajutorul celebrului PCR (pile, cunostinte, relatii) si in multe cazuri sunt pusi acolo doar ca sa semneze niste acte „grele”, sa aprobe niste legi care sa facilitezi afacerile mafiei sau sa ii demita pe cei incomozi care ar putea sa ii dea in vileag (vezi cazul judecatorilor demisi si mai recent al directorului Institutului Geologic), iar dupa un timp isi dau demisia sau sunt demisi sub anumite pretexte.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. bucureanu spune:

    iubitiiii nostriii alesi accepta orce sa obtina profit individual si cit mai GRAS ca doar in 4 ani trebuie sa-si asigure traiul pentru tot restul vietiiii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.