Sursa si motivul cutremurelor din Galati: GAZELE DE SIST!

In Galati s-au produs cateva zeci de cutremure in interval de cateva saptamani si totul a culminat cu cutremurul de 5.5 grade Richter din 6 Octombrie avand epicentrul in Vrancea. Sincer sa fiu ma asteptam sa se produca unul in Vrancea, dar de magnitudine mai mare si chiar sa se produca undeva in Galati sau foarte aproape.

De asemenea sunt uimit cum asa-zisii „cutremurologi” experti se dau cu parerea despre cum vor evolua lucrurile, unii avansand scenarii apocaliptice cu cutremure de peste 8 grade… Si eu obisnuiesc sa am pareri, dar nu sunt reprezentantul Institutului Nationat de Fizica a Pamantului ca sa fiu luat in serios si in acest fel sa bag frica in oameni, de aceea cred ca acesti oameni ar trebui sa se gandeasca mai bine inainte sa deschida gura si sa spuna lucruri de care sa profite ziaristii cancanisti ce sunt in cautare de audienta si care denatureaza adevarul pentru a obtine un efect de SENZATIONAL.

Parerea mea de neavizat este ca aceste cutremure se produc din cauza exploatarii gazelor de sist ce se efectueaza in acea zona, iar recent chiar a aparut o stire cum ca cei de la Chevron sondeaza deja de ceva timp dupa aceste gaze. Nu vreau sa dezvolt subiectul despre cum se face aceasta exploatare pentru ca puteti folosi google cu usurinta, insa vreau sa evidentiez faptul ca NU EXISTA COINCIDENTE, nu poti spune ca e doar o coincidenta faptul ca aceste cutremure au aparut dupa ce s-a inceput forarea!

Sunt cateva tari civilizate care au respins toate ofertele de exploatare a gazelor de sist, constiente fiind de pericol, fortand companiile sa caute alte locuri in care sa-si desfasoare activitatea fara sa fie deranjati. Si unde credeti ca au gasit acest loc? Da, ati ghicit, in Romania, tara unde unii politicieni sunt papusile oamenilor de afaceri cu interese obscure si care nu doresc decat sa obtina profit prin orice metoda si fara sa se gandeasca la repercusiunile actiunilor lor.

Sper ca romanii sa se trezeasca in numar mai mare si sa procedeze asa cum fac deja cei treziti din minciuna si care protesteaza impotriva extragerii aurului din Rosia Montana.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.