De ce ne lasam mancati de caini?!

Da, a mai murit un om muscat de cainii maidanezi, era de asteptat avand in vedere ca suntem ca in padure inconjurati de caini, lupi “domesticiti”. Lupii salbatici ar fi fost omorati si n-ar fi plans nicio baba dupa ei, ci din contra…

Nu inteleg chestia asta cu animalele: daca e frumos, gen pisica, caine, cal s.a.m.d. atunci nu trebuie mancat sau omorat cand face vreo cretinatate care afecteaza viata, doar uita-te la el ce scumpic este, manca-l-ar mama sa-l manance de scumpete. Dar daca e sobolan, sarpe sau alt animal scarbos ori urat n-avem nicio problema in a il omori, o facem chiar noi, da-l dracu de pocitanie.

Cu cine coabitam

Vad tot felul de argumente pro si contra eutanasierii cainilor maidanezi, vad si oameni inapoiati sau care nu judeca corect si care dau vina pe bunica copilului sau care iau apararea cainilor spunand ca si-au aparat teritoriul sau ca acel copil a aruncat cu pietre in ei si e normal sa il atace…

Un om cand omoara cu premeditare un alt om majoritatea ar spune ca acel om merita aceeasi soarta, dar cand un caine omoara un om atunci trebuie castrat. Doar mie mi se pare o prostie?

Noi de ce sa nu iesim in strada?

Ce as face eu daca as fi in locul parintilor copilului omorat de caini? Trecand peste faptul ca as extermina cainii vagabonzi care imi ies in cale, urmatorul lucru NORMAL SI LOGIC intr-o societate ar fi sa strang lume si sa manifestam in fata Primariei. Ma gandesc ca ne-am strange destui daca as putea lua legatura cu toti cei care au fost muscati sau cunosc persoane muscate si astfel poate ca ne-ar baga in seama lacomii de politicieni care se gandesc numai la ei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.