Scuze ca nu ti-am raspuns

Mi s-a intamplat de cateva ori si probabil si voua. Incerc sa dau de cineva pe mess, la telefon sau prin alta metoda si nu primesc niciun raspuns. Uneori ma agit, crezand ca s-a intamplat ceva nasol, alteori ma enervez pentru ca stiu ca nu vrea sa raspunda…

Ceea ce “imi place” cel mai mult sunt raspunsurile (aka scuzele inventate) pe care le primesc dupa ce trece un timp de la eveniment:

 • n-am auzit telefonul” (desi am sunat de 3 ori la diferenta de 1 ora, am dat sms…) dar nici nu te-am sunat inapoi cand am vazut apelurile pierdute…
 • nu eram la calculator” (desi statusul se modifica ba in idle ba in available) dar n-am vazut mesajele lasate cand am oprit calculatorul…
 • eram obosit si n-aveam chef de vorba” (dar stateam online pe mess si ma jucam farmville pe facebook)
 • si lista poate continua…

Nu vreau sa par paranoic (desi poate sunt) dar frate cand vezi ca un om insista, incearca sa faci un minim de efort si sa ii spui ce se intampla si de ce nu vrei sa discuti in momentul ala. E greu sa zici “Sunt obosit, vorbim alta data” sau “Frate, n-am chef acum de tine”?!

Uneori mi s-a spus ca sunt disperat, ca de ce nu puteam sa astept, ce e atata graba dar problema nu e la mine ci la cei care nu realizeaza ca poate persoana care ii cauta isi face grijii sau are nevoie de ceva important. Cel mai grav este atunci cand parintii nu dau de copii cand acestia sunt de fapt prin mall sau alte locuri unde se distreaza.

You may also like...

3 Responses

 1. Alexandru Ionut says:

  mda….cunoasteamm… insa stii ce e al naibii de des intalnit si de enervant? ca dupa faze de genu, cand au nevoie de ajutor, totusi tu ramai prima persoana de la care astapta ajutor :))
  si in legatura cu descrierea din pagina “despre mine” cred ca avem multe in comun :D

  p.s. care citeste comentariul sa stea naibii in banca lui ca nu sunt gay si nici nu incerc sa agat pe nimeni online =))

  • :) ehe, de la tine asteapta ajutor insa nu il oferi si poate isi vor da seama ca au gresit, ceva gen sa le raspunzi cu aceeasi moneda.

   • Sorin says:

    Exact asa faci tu Marian,exact cum ai scris tu in acest articol exact asa faci si tu la tel nu raspunzi de sms numai vorbim de email nu ne mai zic… dar asta este adevarul.

    Numai bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.