Ponta, nota 1, stai jos!

Din cate tin minte, la scoala cand erai prins copiind ti se zicea: „nota 1, stai jos!”. Se pare ca „politicienii”, gen Ponta, sunt mai presus de orice si oricine, asta probabil si fiindca li se permite.

Deja m-am cam saturat de carpele astea de oameni care nu vor sa recunoasca cand sunt prinsi cu minciuna. Astia sunt de fapt nemernicii din cauza carora nu merge bine tara asta, Romania. Vreau sa ma culc si sa ma trezesc fara sa aud in fiecare zi de inca un un politician care a furat, a fost arestat, a copiat si n-a facut nimic bun. Dar nu vreau ca presa sa ascunda mizeria sub pres, asa cum fac cei de la antene si jurnalul, lideri absoluti in manipulare si cenzura.

Cine are minte o sa tina minte, cine e orb o sa ramana in intuneric. Eu, unul, sunt scarbit de aproape toata clasa politica, sunt prea putini oameni cinstiti si sanatosi la cap care sa „ne conduca”. O solutie ar fi sa devenim activi si sa ne facem auziti prin VOCE si simtiti prin actiune, nu doar prin scris pe facebook si comentand la articolele ziarelor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.