Gheorghe Marmureanu nu stie cum arata un tsunami…

Domnul Gheorghe Marmureanu a fost in direct la iRealitatea, cu ocazia cutremurului din Oceanul Indian si a aratat o poza, in care zice el ca este prezentat un tsunami de 38 metri fotografiat de catre o persoana care a murit inecata.

Iata si poza cu „tsunami-ul” lui Marmureanu:
tsunami Marmureanu

Acest tsunami este de fapt o furtuna de nisip si cred ca orice om, cu oarecare cultura generala, isi da seama ca in poza nu e un tsunami si in niciun caz acelea nu sunt valuri de apa, inalte de 38 metri…

Asta ca sa va faceti idee cat de penibili sunt unii oameni aflati la conducerea anumitor institutii. oameni care ar trebui sa stie tot despre domeniul in care activeaza, insa din pacate sunt foarte slab pregatiti, iar din aceasta cauza ii prostesc pe cei care se uita in gura lor ori in cazuri mai grave cauzeaza probleme datorita lipsei de pregatire.

Domnule Gheorghe Marmureanu, in poza este o furtuna de nisip! Imi pare rau ca v-ati facut de ras in direct la tv, desigur, doar in fata celor care stiu ce e de fapt in poza.

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. Farcas Marian spune:

  SALUT.Neplacut surprins,confirm ceea ce aratati aici privitor la institutiile abilitate in domeniul seismologiei…Personal ma chinui de peste 12 ani buni…sa arat ceea ce incerci si dumneata,de altfel…Evident ca nu este imaginea unui tsunami…Dar ca sa nu mai pierd vremea,va rog sa fiti foarte atent la evolutia seismica pe Romania si nu numai,in urmatoarele72 de ore,respectiv 11,12 si 13 august a.c. Nu este un stress intins copios pe un an,doi,cum face onorabilul Purcaru…Sunt doar trei zile,cu apogeul pe 12 august,intre orele 19 – 0,2.Conform calculelor mele,va fi un seism cu magnitudine peste 7 grade,in zona placilor tectonice unde se afla ROMANIA,BULGARIA,TURCIA,GRECIA si ITALIA. Indiferent unde se va intampla sa fie,sunteti un om avertizat acum.Cand doriti,vom discuta despre REALA SEISMOLOGIE…despre care cei ca dl.Marmureanu nu stiu absulut nimic…Va rog confirmati-mi ca ati citit acest maill…in timp util. Cu sinceritate,Marian Farcas.

  • Farcas Marian spune:

   Practic in toata perioada de 72 ore,mentionata mai inainte,vor fi seisme majore,de peste 7 grade Richter,pe sudul SUA,MEXIC,PERU siCHILE,in FILIPINE si in INDONEZIA,in INDIA si sudul CHINEI,practic pe toate zonele seismice din emisfera nordica a TERREI…Incepand de azi,timp de 72 ore,consultati SEISMIC MONITOR IRIS si va veti convinge de ceea ce ma chinui de 12 ani sa arat „pseudosomitatilor”care habar nu au cum arata si ce este acela TSUNAMI….sINCER,mARIAN fARCAS.

 2. Farcas Marian spune:

  aSTEPT CONFIRMAREA DV-STRA,CA ATI CITIT CE V-AM TRIMIS.

 3. Farcas Marian spune:

  Daca aveti posibilitatea,incropiti un articol urgent prin care sa avertizati cumva acest popor al ROMANIEI…AR FI UN GEST DE MARE CLASA IN SENS UMAN…..

 4. Farcas Marian spune:

  Vad ca nu ati ajuns inca pe net,,,si deja se intampla ceea ce incerc sa avertizez…CUTREMUR IN IRAN, 6,3 grade,zeci de morti si… multe cladiri prabusite …Unda a ajuns spre vest,pe marea Neagra sub forma de tornada Dati-mi un semn cand intrati pe net…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.