Jos Basescu, Sus cine?

Vad ca majoritatea celor din Piata Universitatii striga „jos Basescu”, dar s-a gandit cineva cine o sa vina in locul lui? Ii inteleg pe oameni pentru ca stiu ca spiritul de turma este inca existent, oricat de evoluati ne-ar placea noua sa credem ca suntem. Este suficient ca 2 prieteni sa ne zica ca nu stiu ce bautura este buna si automat o vom cumpara si noi, iar faza cea mai tare este ca de multe ori o sa ne mintim singuri ca ne place.

De ce nu iesim in strada si sa strigam „il vrem pe X” sau „Y presedinte”? Nu cumva tocmai pentru ca nu exista nimeni din clasa politica care sa merita locul de presedinte al Romaniei? Asadar, consider ca ar trebui sa strigam „jos toti politicienii”, „vrem alt guvern, parlament, primari, s.a.m.d.”.

Insa, momentan, suntem masa de manevra, suntem manipulati si folositi pentru interesele profitorilor. Tot timpul exista cineva care o sa profite de pe urma miscarilor de strada, cineva se va ridica si in ochii oamenilor o sa para ALESUL. Asa s-a intamplat si la revolutie, asa se intampla in majoritatea tarilor, totul fiind un scenariu bine stabilit dinainte. Pentru cei care nu cred acest lucru le recomand sa citeasca carti gen „Psihologia manipularii si a supunerii” si „Logica manipularii: 33 de tehnici de manipulare politica”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.