Frumoasa, dar urata!

Probabil ai observat si tu ca sunt 2 categorii de fete frumoase, unele se machiaza cu o masca si se imbraca atat de strident incat ajung sa arate ca un clovn si mai sunt si fetele frumoase, dar simple, care se machiaza putin sau deloc si nu exagereaza cu imbracamintea.

Frumoasele din prima categorie, „cloavnele”, sunt de fapt urate, dar urate de te apuca rasul. De fapt ele sunt urate in starea lor naturala, insa multi cocalari (perechea cloavnelor) spun ca sunt frumoase si de aceea le-am incadrat aici.

Fetele frumoase, dar simple, sunt intradevar superbe. Nu o sa le vezi pe facebook pozand in sutien, nu o sa faca bot de raţa si nici nu o sa iasa in evidenta asa de mult. Insa aceste fete sunt cele mai sexy si sunt dorite de oameni seriosi, d-aia n-ai sa vezi cozi de comentarii ale cocalarilor.

De foarte multe ori confundam frumusetea cu masca pusa prin machiaj, haine si frizuri speciale. Si de cele mai multe ori ne luam teapa daca alegem o asemenea „fata frumoasa” si ajungem sa o vedem dezbracata. E ceva complet diferit, arata bine imbracata si machiata, dar orbesti si dispari cand o vezi dezbracata; Muma Padurii este copil mic…

Nu neg faptul ca toti avem defecte sau cel putin le consideram defecte, insa ele pot fi doar inchipuiri. Uneori un mic defect poate fi foarte atractiv pentru alte persoane. Insa aici este vorba de acele fete care se cred mult mai frumoase fata de cum sunt ele in realitate.

Dintre cele 2 de jos, tu pe care ai alege-o? Pe care ai iubi-o si cu care ai sta doar pentru sex? Eu zic ca prima e de iubit, iar a doua e doar pentru disperati.
fata frumoasa fata urata

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.