Adopta un caine maidanez

Pentru mine e clar, cine iubeste intradevar cainii, atunci adopta unul si are grija de el. Ceilalti doar dau din gura si zic ca ii iubesc, dar de fapt ii vad ca niste jucarii. Ei au in minte catelusii mici si dragalasi, de aceea li se pare anormal ca sa fie eutanasiati cainii care nu au stapan, “uite ce cutulache dragut…”

Asadar, m-am gandit sa prezint cateva motive pentru care ar trebui sa adopti un caine vagabond ori comunitar, cum zic unii.

De ce sa adopti un caine?

 1. in primul rand, scapam de ei de pe strada si nu mai mergem cu frica cand vedem o haita de caini.
 2. daca chiar iubesti cainii, de ce ii lasi afara, in frig, mizerie si fara mancare? esti sadic?!
 3. nu este normal ca in Bucuresti si nu numai, sa avem haite de caini, care sunt agresivi si isi lasa excrementele oriunde.
 4. un caine adoptat aduce mai multa fericire oamenilor, pe cand un caine vagabond poate aduce tristete celor muscati.

Si cam atat momentan, insa, astept de la voi alte sugestii cu motivele pentru care oamenii trebuie sa adopte un caine comunitar.

You may also like...

1 Response

 1. Ioana says:

  Buna ziua.
  Imi doresc sa adopt un caine pe care l-am \cunoscut\ pe strada. Evident, este un caine vagabond. Atata timp cat nu am personalul de la canisa, sau pe nimeni care sa-mi spuna cum este cainele de fapt, reprezinta acest lucru un pericol? Imi doresc sa-i ofera un camin si interactiunea mea cu el pana in momentul de fata a fost extrem de pozitiva. Va intreb pentru ca am considerat ca aveti experienta necesara pentru a-mi raspunde la aceasta intrebare.
  O zi frumoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.