Barbatii si femeile nu pot fi doar prieteni

Am avut si eu mai multe discutii pe tema asta, daca un baiat poate avea o prietena (amica) si sa nu se gandeasca la mai mult, adica sa isi doreasca sa ii fie iubita. Baietii in general mi-au spus ca e cam greu sa fii doar prieten, iar fetele au spus in proportie majoritara ca ele cred ca baietii pot fi prieteni cu ele fara sa fie interesati de ele in alt fel.

Normal ca fetele habar n-au cum gandesc baietii, dar nici nu vor sa inteleaga ca adevarul este altul.

Exista insa o singura varianta in care un barbat poate fi prieten cu o fata, dar asta se intampla doar atunci cand baiatului nu-i place deloc fata, nu simte nicio atractie fata de ea si prefera sa stie ca are prieteni si printre fete.

Nu credeti ce am zis? Uite ca cineva s-a gandit la asta si a realizat un “reportaj”, in care se poate vedea clar cum gandesc femeile si barbatii in legatura cu o relatie doar de prietenie intre ei.

You may also like...

2 Responses

  1. iona says:

    Într-adevăr, nici eu nu cred că un băiat poate fi doar prieten cu o fată. Am avut câțiva prieteni (pe care eu i-am considerat prieteni), dar nu pot să spun că nu erau atrași de mine și în alt fel. Un băiat care-și păstrează aproape o prietenă, este atras sau de frumusețea ei , sau de fizicul ei, sau de inteligența ei, sau de aptitudinile ei, oricum ar fi ESTE ATRAS și-și poate pierde ușor cumpătul. Altfel, n-ar mai discuta cu ea.

  2. iona says:

    Când unui bărbat nu-i place nimic la o femeie, nu stă de vorbă cu ea. Chestia asta e destul de valabilă și pentru femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.