Numerologia, adevar sau minciuna?

Numerologia, adevar sau minciuna?

Tu crezi in numerologie? Stii sa calculezi numarul destinului in functie de data nasterii? Eu sunt cam pesimist si nu prea cred ca numarul rezultat imi poate spune atat de multe despre mine.

Consider ca omul da prea multa importanta numerelor, de exemplu cand vine vorba de date, gen 11-11-2011, incep disperatii sa strige ca vine sfarsitul lumii sau cine mai stie ce cataclism.

De foarte multe ori am citit in reviste despre aceasta “stiinta” a numerelor si ma apucam sa imi calculez numarul, fie ca era numarul destinului, dragostei ori banilor.
Sincer sa fiu nu ma pricep prea bine la numerologie si poate n-ar trebui sa dezbat acest subiect, insa vad multe fete care se ghideaza dupa acest lucru.

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata.

Din cate am inteles exista si o formula pentru a calcula numarul destinului si o adaug aici pentru a putea discuta pe larg.

Calculul numarului destinului in functie de data nasterii

De exemplu, ziua mea de nastere este 15 August 1980.
– se aduna numerele zilei de nastere: 1 + 5 = 6
– se numara a cata luna din an este: August = 8
– se aduna numerele din an: 1 + 9 + 8 + 0 = 18 => 1 + 8 = 9
– se face suma celor 3 numere rezultate: 6 + 8 + 9 = 23 => 2 + 3 = 5

Daca vrei si tu sa iti afli numarul destinului alege din lista de mai jos numarul care ti-a iesit dupa ce ai efectuat calculul.
cifra 1cifra 2cifra 3cifra 4cifra 5cifra 6cifra 7cifra 8cifra 9

Asadar numarul 5 este numarul destinului in cazul meu.
Hai acum sa vedem ce scrie in numerologie, in dreptul numarul 5:

5 este cifra libertatii, iti place sa te plimbi, sa cunosti oameni noi, mai ales ca esti foarte curios. Cifra destinului tau arata ca esti o persoana inteligenta si analitica.

Planeta dominanta este Mercur, ceea ce inseamna ca esti romantic, flexibil, dar si usor iresponsabil.

In dragoste esti o fire vesele, care se indragosteste destul de greu, de teama de a nu fi ranit. Iti cam este frica de angajamente, de aceea de decizi greu sa te casatoresti. Totodata, nu ai ierta infidelitatea partenerului tau.

Daca stau sa analizez rezultatul pot spune ca intradevar, imi place sa ma plimb doar daca am cu cine, imi place sa cunosc oameni noi dar ma multumesc si cu cei deja existenti si da, sunt foarte curios. In privinta inteligentei ma abtin, dar m-a ghicit din nou la gandirea analitica.

Cu planetele nu prea le am, romantic nu prea sunt, flexibil doar la program, corpul fiind cam rigid iar despre iresponsabilitate pot sa zic ca DA, sunt iresponsabil in unele cazuri.

Fire vesela sunt doar daca am de ce sa fiu vesel, de indragostit ma indragostesc repede (deci n-a nimerit-o in cazul meu). Nu mi-e frica de angajamente daca consider ca toate problemele sunt rezolvate si da, nu pot ierta infidelitatea, dar cine e prostul care iarta?

Asadar, pot spune ca ma regasesc cam in 80% din prezentarea numarului destinului, ceea ce e destul de mult si as tinde sa cred ca e ceva adevar in numerologie. Insa in acelasi timp nu pot sa accept ca toate persoanele nascute pe 15 August 1980 sunt la fel.

Tu crezi in numerologie? Ai efectuat calculul si te regasesti in descrierea numarului tau sau nu te recunosti deloc in ceea ce ai citit?

3 thoughts on “Numerologia, adevar sau minciuna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *